TICKETS

Tickets hebben in het seizoen 2021 – 2022 de democratische prijs van 15 euro.

Genieten van een verminderde prijs van 11 euro:

 • studenten

 • personen jonger dan 18

 • houders van een UiTPAS

RESERVEREN gebeurt voortaan via theaza

 1. Ga naar https://www.theaza.be/streven

 2. Selecteer uit de lijst die je ziet de voorstelling waarvoor je kaarten wil kopen.

 3. Selecteer vervolgens de prijscategorie waarvoor je kaartjes wil kopen.

 4. Kies de stoelen op het zaalplan waar je wil zitten (de donkergrijs ingekleurde stoelen zijn niet meer beschikbaar).

 5. Klik onderaan het zaalplan op de knop: Reserveer x tickets (waarbij x= het aantal tickets dat je aangeduid hebt op het zaalplan).

 6. Vul in het volgende scherm je naam en voornaam én een écht (werkend!) e-mailadres waarnaar we de tickets kunnen mailen, vink ook het vakje aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden en verwerking van je persoonsgegevens.

 7. Klik op afrekenen.

 8. Controleer op het overzicht hoeveel tickets je koopt voor welke voorstelling en klik op betalen (en doe eventueel nog een milde schenking aan je vereniging).

 9. Betaal via de optie van jouw voorkeur (bvb. bancontact), wees gerust het systeem is veilig en loopt via het professionele ‘Mollie’-platform.

 10. Check of je tickets (in de vorm van QR codes) in de mailbox van je opgegeven e-mail adres toegekomen zijn (check ook je spam folder).

 11. Breng je e-mail met je tickets meer naar de voorstelling (of download ze via de e-mail als pdf-document en druk ze af als je dat makkelijker vindt).

 12. Klaar!

TELEFONISCH RESERVEREN

Je kan ook bellen naar 0465 00 49 49 en dit op woensdagavond van 19:00 tot 21:00

en op zaterdag van 11:00 tot 13:00.

SEIZOENKAARTEN

Misschien vraag je je af: waar blijven die Streven seizoenkaarten zeg?
Wel, die zijn er niet. Vanaf nu stellen we je geen volledig seizoen op voorhand voor, maar presenteren we productie per productie. Heel modern en heel noodzakelijk. Komt dat door Corona? Jawel. Je zal dus regelmatig iets van ons horen: welke productie we gepland hebben en waar we spelen.

VRIEND VAN STREVEN

 vrijkaarten 

Wil je Streven een extra steuntje geven? Dat kan door 'Vriend van Streven' te worden.

Een 'Vriend van Streven' betaalt minstens 100 euro.

Hiervoor krijg je het tijdschrift Bel’ken Trek en twee kennismakingstickets (geldig voor eender welke voorstelling behalve de voorstellingen in de Kaleidoscoop) waarmee je iemand blij kan maken!


Hoe gaat dat dan?
Je krijgt je 'Vriend van Streven'-kaart door minstens 100 euro te storten op het rekeningnummer van Toneelgroep Streven vzw: IBAN BE10 0015 0923 3104.
Na de betaling sturen we je de kaart(en) zo vlug mogelijk toe. Als die voor iemand anders bestemd zijn – een leuke geschenktip ? – geef dan naam en adres van de begunstigde(n) door via e-mail aan secretariaat@streven.be.

Zo kunnen wij haar of hem ons tijdschrift toesturen.

Opgelet

Een kennismakingsticket geeft je niet automatisch een plaats, je moet nog steeds reserveren. Als je een kennismakingsticket hebt, vermeld dit dan bij reservatie!

Breng ze ook mee naar de voorstelling, waar we ze afstempelen aan de kassa.

BELANGRIJK... het theaza.be platform laat momenteel nog niet toe om vrijkaarten te reserveren. Dat zit absoluut in de planning van de verdere ontwikkeling van het platform, maar nu nog even niet. Daarom....
Stuur een mailtje naar secretariaat@streven.be met de datum van de voorstelling waarvoor je gebruik wil maken van je vrijkaart. Je kaart ligt dan klaar aan de kassa.