GEZOCHT: GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS

Streven hondenpoep

Streven hondenpoep

Video afspelen

We hoeven je er niet van te overtuigen dat Streven kwaliteit hoog in het vaandel draagt. 

Het allerbeste is nauwelijks goed genoeg voor jou, en dus evenmin voor ons. 

 

Maar stilstand is achteruitgang en dus kijken wij voortdurend uit naar nieuwe gezichten die onze voorstellingen en onze werking naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We denken hierbij niet enkel aan jong of iets minder jong aanstormend acteertalent, achter elke productie staat immers een team van mensen die instaan voor decor, kostuums, kapsels, grime, ...

 

Heb je wat vrije tijd op overschot, wil je je op een aangename wijze verder bekwamen in de edele timmerkunst, ben je handig en creatief met naald en draad, werk je graag uw frustraties uit op de coiffure van een welwillende medemens of wil je eindelijk af van dat imago van wereldvreemde computerfreak, dan ben je bij ons méér dan welkom. Dat geldt uiteraard niet enkel voor jezelf, maar ook voor iedereen uit uw vrienden- of kennissenkring die je één van deze eigenschappen meent te mogen toedichten. 

 

Een riant salaris of competitieve extra-legale voordelen kunnen we niet aanbieden, maar daar tegenover staat de onschatbare waarde van een gul applaus of een eervolle vermelding in het programmaboekje.

En natuurlijk de welgemeende appreciatie van de hele groep.

 

Concreet zoeken wij naar

 • regieassistenten (lees manusje van alles in een repetitieproces)

 • hulp decorbouw. De ploeg komt in principe elke dinsdagnamiddag samen. Maar ook occasionele hulp bij vervoer, opbouw en afbraak decor (weekends rond de voorstellingen) wordt gewaardeerd.

 • hulp voor klank en belichting voor de voorstellingen in de Kaleidoscoop en het Forttheater

 • hulp kostuumatelier: naaisters voor kleine herstellingen/aanpassingen, eenvoudige kostuumuitvoeringen, hulp bij snelle kledijwissels, …

 • M/V met kennis van kapsels en grime

 • helpende handen:​

  • zaalpersoneel (vestiaire, plaatsen aanwijzen, programma’s verkopen)

  • toogdiensten in het Forttheater

  • promotiemedewerkers

Geïnteresseerd om deel uit te maken van een warme groep enthousiastelingen?

Mail naar secretariaat@streven.be of gebruik het contactformulier.